OP WELKE DAGEN ZIJN DE CONCERTEN IN 2018?
Vrijdag 25 mei 2018 - aanvang 20.30 uur; einde 24.00 uur
Zaterdag 26 mei 2018 - aanvang 20.30 uur; einde 24.00 uur
WAT IS HET THEMA VAN TOPPERS IN CONCERT 2018?
PRETTY IN PINK “THE CIRCUS EDITION'
WAT IS DE DRESSCODE VAN TOPPERS IN CONCERT 2018?
De dresscode is voor het gehele stadion hetzelfde namelijk:
Pretty in Pink
Deze dresscode mag je invullen op de manier waarop jij dat wilt. 
HOE BESTEL IK DAN KAARTEN?

Ticketpoint en VakantieVeilingen zijn de enige officiële verkooppunten voor Toppers in Concert.

Je kunt de kaarten voor Toppers in Concert 2018 online bestellen via www.ticketpoint.nl of telefonisch vanuit Nederland via 0900-0088 (45ct p.m.) Vanuit België via 0900 – 408 804 (50ct p.m.) en vanuit overige landen via +3120 - 262 21 41.

Check voor een stapsgewijze uitleg van online en telefonisch bestellen onze Ticketpagina http://toppersinconcert.nl/tickets/

Tickets voor de 2e ring zijn te verkrijgen via www.vakantieveilingen.nl

Het is niet aan te raden kaarten via een andere aanbieder aan te schaffen, omdat er geen enkele garantie gegeven kan worden over de echtheid van deze kaarten en de prijs vaak veel hoger ligt. Voorkom teleurstellingen en laat je niet verleiden door secundaire ticketing. Voor meer informatie hierover www.weetwaarjekoopt.nl.

I LIVE ABROAD, HOW COULD I BUY TICKETS?
If you live abroad, you could buy your tickets via www.ticketpoint.nl or via phone number: +3120 - 262 21 41. You could only use this number if you call from another country. So you could not use this phone number if you live in Holland.
IK WOON IN BELGIE, HOE KOOP IK KAARTEN?
Als je in België woont, kan je kaarten online bestellen via www.ticketpoint.nl of via het speciale telefoonnummer; 0900 - 408 804 (50ct p.m.) ) Dit nummer is alleen vanuit het België te bereiken.
IS ER EEN MINIMUM LEEFTIJD?
Er is geen minimum leeftijd. Kinderen met een geldig ticket kunnen onder begeleiding en verantwoordelijkheid van volwassenen mee naar binnen. Echter wordt in het algemeen afgeraden kleine kinderen mee te nemen naar gelegenheden waar een grote mensenmassa op de been is. Mocht je toch met een kind willen komen meezingen, kies dan voor een zitplaats. Om veiligheidsredenen worden kinderwagens / buggy’s niet toelaten in het stadion.
HOEVEEL KAARTEN KAN IK MAXIMAAL BESTELLEN?
Per persoon kunnen er maximaal 20 tickets gekocht worden. Wil je meer dan 20 tickets bestellen, dan kan je telefonisch contact opnemen met Ticketpoint.nl 0900-0088(45cpm).
IK HEB EEN VRAAG OVER (MIJN) TICKETS. WAAR KAN IK TERECHT?
Voor alle ticketgerelateerde vragen verwijzen wij je door naar www.ticketpoint.nl/klantenservice
IK BEN MET EEN GROTE GROEP, KAN ER IETS SPECIAALS GEDAAN WORDEN?

Als je er met een groep een bijzondere avond van wil maken dan kan je overwegen VIP arrangementen aan te schaffen.

VIP arrangementen zijn overigens ook gewoon te koop voor kleinere groepen of zelfs als je maar met zijn tweeën bent. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.ticketpoint.nl

IK HEB (VELD) KAARTEN, MAG IK EEN STOEL OF KRUK MEENEMEN?
Vanwege veiligheidsredenen is dit helaas NIET toegestaan. Als je het concert zittend wilt bijwonen zal je over tribunekaarten moeten beschikken. Bezoekers met krukken/ rolstoel die niet over de juist rolstoelticket beschikken, wordt de toegang tot het veld/ringen ontzegd.
IK HEB VELDKAARTEN MAAR EEN ANDERE INGANG DAN MIJN VRIENDEN, WAT NU?
Geen paniek! Het veld is een groot vak waarop je elkaar na binnenkomst weer kan vinden.
IK HEB TICKETS GEKOCHT MAAR WIL DEZE GRAAG RUILEN OF RETOUR GEVEN, KAN DAT?
Helaas ruilen wij geen tickets of nemen tickets terug.
IK HEB TICKETS GEKOCHT, MAAR HEB NU EEN (TIJDELIJKE) FYSIEKE BEPERKING EN BEN GEBONDEN AAN ROLSTOEL EN/OF KRUKKEN. WAT NU?
Rolstoelen en krukken zijn niet toegestaan op het veld en op de ringen, enkel op daarvoor bestemde rolstoelplekken. Je kunt contact opnemen met Ticketpoint om te informeren of er nog rolstoelplekken beschikbaar zijn. Tickets omruilen is helaas niet mogelijk.
IK ZIT IN EEN ROLSTOEL, HOEVEEL BEGELEIDERS KAN IK MEENEMEN EN HOE BESTEL IK DE KAARTEN?

Als je in een rolstoel zit kan je een rolstoelkaartje kopen. Er zijn per show een beperkt aantal rolstoel- en begeleidersplaatsen beschikbaar. Iedere rolstoeler moet minimaal één en mag meerdere begeleiders meenemen. Deze heeft een begeleiderkaartje nodig. Helaas hebben we niet de mogelijkheid rolstoelbezitters zonder geldige rolstoelkaart binnen te laten.

Scootmobielen hebben geen toegang tot het stadion als de afmetingen groter zijn dan een rolstoel.

IK HEB HOOGTEVREES, WAAR KAN IK HET BESTE EEN KAARTJE KOPEN?
Hoogtevrees is uiteraard iets persoonlijks, maar wij adviseren te gaan voor een veldkaart (staanplaats: Platinum) of 1e ring (zitplaats: Diamond of Goldzone 1 & 2) te gaan.
KAN IK HET STADION UIT ALS IK EENMAAL BINNEN BEN?
Jouw ticket/toegangsbewijs wordt bij binnenkomst van het stadion terrein gescand. Als je eenmaal binnen bent geweest kan je met hetzelfde ticket niet nog een tweede keer binnen komen.
HOE LAAT GAAT HET STADION OPEN?
Om 19.00 uur gaat het stadion open. Echter, kan je ’s middags het feest al laten beginnen op de Toppers Fanzone. Buiten dat het gezellig is, ben je ook fijn voor de files uit! De Toppers Fanzone is iedere showdag geopend vanaf 14.00 uur!
MOET IK ENTREE BETALEN VOOR DE TOPPERS FANZONE?
Nee, de Toppers Fanzone is voor alle Toppers Fans op vertoon van je ticket gratis te betreden.
IS DE TOPPERS FANZONE OVERDEKT?
Nee, de Toppers Fanzone is niet overdekt. We gaan dus duimen voor stralend TOP weer!
HOE KAN IK BETALEN OP DE TOPPERS FANZONE?
Op de Toppers Fanzone kan je enkel met cash betalen.
KUNNEN RENE, GERARD, JAN OF JEROEN (OF IK ZELF) VANAF HET PODIUM EEN BOODSCHAP OVERBRENGEN AAN IEMAND DIE IK KEN? BIJVOORBEELD FELICITATIES, GROETEN, STERKTE WENSEN, LIEFDESVERKLARING, EEN DUET OF HUWELIJKSAANZOEK.
Helaas is dit niet mogelijk. Het in elkaar zetten van een grote show is niet eenvoudig. Het betekent veel denkwerk, repeteren, organiseren en heel veel disciplines op elkaar afstemmen. Het is dan erg ingewikkeld om de show te moeten onderbreken voor speciale boodschappen zoals hierboven beschreven. Daarnaast krijgen de Toppers dagelijks veel van zulke verzoeken binnen en wij willen hierin niemand voortrekken of achterstellen.
ZIJN ER OOK GASTARTIESTEN IN 2018?
Jazeker! Houd de website www.toppersinconcert.nl en de sociale media goed in de gaten voor het laatste nieuws!
WAT GEBEURT ER ALLEMAAL TIJDENS DE SHOW?
We kunnen je verzekeren dat het weer een spectaculaire show wordt.
Om het spannend te houden, laten wij hierover niets los.
Laat je verrassen en geniet!
HOE KOM IK BIJ DE AMSTERDAM ARENA
Voor het laatste nieuws inzake bereikbaarheid, vragen we je de website van de ArenA in de gaten te houden: http://www.amsterdamarena.nl/Stadion-omgeving/Bereikbaarheid
WAAR KAN IK PARKEREN?
Ook voor deze up-to-date informatie verwijzen wij je door naar: http://www.amsterdamarena.nl/Stadion-omgeving/Omgeving-stadion.htm
Parkeertickets kunnen vooraf worden gekocht via aanbieder shop.onlineticket.nl
KAN IK NA DE SHOW MET HET OPENBAAR VERVOER NAAR HUIS?
Dat hangt er helemaal vanaf waar je naar toe moet. Op de site van de Nederlandse Spoorwegen (www.ns.nl) kan je jouw persoonlijke reisadvies opvragen. Ook kan je contact opnemen met Openbaar Vervoer Nederland (www.9292ov.nl), het telefoonnummer is 0900-9292.ProRail werkt in het weekend regelmatig aan het spoor. De werkzaamheden kunnen van invloed zijn op uw reis. Kijk daarom voor uw reisadvies op maat vanaf 10 dagen voor vertrek in de NS Reisplanner op http://www.ns.nl/reisplanner
WIJ KOMEN MET EEN BUS/TOURINGCAR, WAAR KUNNEN WIJ PARKEREN?
P-Bus is de speciale parking voor bussen en touringcars. Voor meer informatie: http://www.amsterdamarena.nl/Stadion-omgeving/Bereikbaarheid
MAG IK EEN TAS MEENEMEN HET STADION IN?

Het is helaas niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen zijn wel toegestaan, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. 

Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking.

ZIJN ER ANDERE DINGEN DIE IK NIET MEE MAG NEMEN HET STADION IN?
De veiligheid van onze bezoekers is voor ons heel belangrijk.
Uit veiligheidsoverwegingen worden voorwerpen die gebruikt kunnen worden om iemand mee te verwonden, bedoeld of onbedoeld, in beslag of in bewaring genomen. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om selfie-sticks, paraplu's, vlaggen(-stokken) soortgelijke voorwerpen mee het stadion in te nemen. Ook voorwerpen die geluid kunnen maken zijn niet toegestaan om het concert niet te storen. Opblaas-items die door grootte of vorm hinder vormen voor je medebezoekers en voorwerpen die refereren aan wapens (klapper- waterpistolen, fake-messen etc.) mogen niet mee naar binnen en worden ingenomen bij de ingang.
IS ER EEN GARDEROBE IN HET STADION?
Nee, er is geen garderobe of locker systeem in het stadion.
HOE BETAAL IK MIJN CONSUMPTIES?
In het gehele stadion kan men betalen met pin, contactloos en credit card (Amex, Visa en Mastercard). Betalen met cash is helaas niet mogelijk.
ZIJN ER EHBO POSTEN IN HET STADION?
In het stadion bevinden zich voldoende vaste en mobiele EHBO-posten die je kunt raadplegen indien nodig. De stewards en beveilingsbeambtes kunnen je altijd verwijzen of een mobiel team alarmeren.
WORDEN ER STROBOSCOPEN GEBRUIKT TIJDENS DE SHOW?
Ja, deze zullen gebruikt worden.
MAG IK ETEN EN DRINKEN MEE NAAR BINNEN NEMEN?
Nee, alles (ook flesjes water etc.) wordt bij het naar binnengaan ingenomen. In de Amsterdam ArenA zijn voldoende Horecapunten om consumpties te kopen. Ben je een diabetes patient of wil je om andere redenen bepaalde producten meenemen, zorg dan dat je een doktersverklaring hebt. Stuur voor de zekerheid ook een mail naar info@toppersinconcert.nl zodat wij de beveiliging alvast op de hoogte kunnen brengen.
MAG IK ROKEN IN DE AMSTERDAM ARENA?
Nee, de Amsterdam ArenA is een rookvrij stadion.
MOET IK MIJ IN DE AMSTERDAM ARENA AAN BEPAALDE REGELS HOUDEN?

Toppers in Concert moet voor iedereen een feest zijn!

Als wij allemaal ons gezonde verstand gebruiken en elkaar respecteren, kan het niet anders dan 1 groot feest worden. In de Amsterdam ArenA zijn uiteraard huisregels van kracht. Deze zijn te vinden op http://www.amsterdamarena.nl/Huisregels.htm.

FOTO'S MAKEN, MAG DAT?
Natuurlijk! Het is echter niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen bij Toppers in Concert. Funcamera's (gewone kleine digitale camera's) zijn wel toegestaan evenals mobiele telefoons met camera. Deze zullen niet in beslag worden genomen. Het is echter niet toegestaan om opnamen of foto's die jij gemaakt hebt voor commerciële doeleinden te gebruiken.
IS ER DIT JAAR WEER MERCHANDISE TE KOOP?
Zeker! Straks kan je via webshop.toppersinconcert.nl de speciale webshop te vinden. Houd de website www.toppersinconcert.nl in de gaten wanneer deze online gaat.
IK BEN JOURNALIST/FOTOGRAAF EN WIL HET CONCERT GRAAG BIJWONEN OM ER VERSLAG VAN TE DOEN. HOE KOM IK AAN EEN PERS- OF FOTOPAS?
Stuur een mail aan pers@toppersinconcert.nl met daarin omschreven voor welke uitgeverij, zender of site je werkt en met welk doel je het concert wil bijwonen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden.
Toppers in Concert mei 2018